fbpx

Robin Grieve

Ik zou hier mijn tekst kunnen beginnen met ‘ik ben Robin, ik ben 36 jaar en ik hou van foto’s nemen’. Maar dat ben ik niet. Ik ben Robin ‘met een hoek af’. Robin, de niet-onzichtbare fotograaf die je zal zien lopen, springen, dansen en zweten om dé perfecte foto te nemen. Robin, de fotograaf die je zal doen verrassen met zijn unieke locaties, die hij voor jou zal uitzoeken. Robin, de fotograaf die je zal doen lachen zodat hij de mooiste spontane glimlachen voor zijn lens krijgt. Robin, de fotograaf die je niet zal overladen met duizenden standaardbeelden, maar elke foto die hij je geeft, zal uniek zijn.

110+
fotoreportages

11
jaar ervaring

5
trouwseizoenen beleefd

150+
verschillende locaties

Wanneer ontvangen we de foto’s?
Jullie kunnen de foto’s binnen de 8 weken digitaal verwachten. Dit gebeurt via Pic-Time.

Doe je ook opdrachten in het buitenland?
Zeker weten! Als het moet, reis ik heel de wereld af, zonder limiet. Wel vraag ik dan graag de dag voordien een overnachting. Zodat ik me perfect kan voorbereiden.

Kies jij de locatie voor onze fotosessie, of doen wij dat?
Jullie mogen mij gerust enkele suggesties doorgeven, maar ik doe het graag zelf. Dit is volgens mij één van mijn sterkste punten. Als jullie het willen, verras ik jullie graag met de mooiste locaties!

Wat als het regent?
Relax. Ik ben op alles voorbereid! Wat jullie kunnen doen? Paraplu’s met dezelfde kleur voorzien. Voor de rest pas ik de locatie aan. Zo zal ik als het hard regent, niet meer naar een bos gaan. Maar ik kies een andere toplocatie waar we de mooiste foto’s kunnen trekken.

Moeten wij je bijtellen als gast voor de hapjes of het avondfeest of zorg je zelf voor je maaltijden?
Het staat niet in mijn contract. Maar na een hele dag rondlopen, springen en de perfecte hoeken uitzoeken, krijg ik soms wel honger, dus het mag zeker en vast!

Worden mijn beelden nabewerkt?
Ja. Allemaal één voor één. Ik bekijk elke foto drie keer. Als het moet doe ik 2 uur over het bewerken van een foto.

Heb je backupmateriaal?
Ja. Alle foto’s worden automatisch gekopieerd. Alles wat op 1 harde schijf wordt gezet, wordt automatisch op de andere schijf gezet. Als de ene schijf in het slechtste geval kapot gaat, heb ik altijd nog een backup.

Hoe zit het met het album?
Het album wordt pas besteld als jullie er tevreden mee zijn. Jullie foto’s komen allemaal online via Pic-Time. Daaruit mogen jullie een selectie maken. Ik maak hiermee het album. Als jullie aanpassingen willen, kunnen jullie dit doorgeven. Pas als het volledig jullie goesting is, wordt het album besteld.