fbpx

Passie voor Unieke Fotografie – Het Verhaal achter Lenzielenz Photography

Als Robin Grieve, huwelijksfotograaf bij Lenzielenz Photography, ben ik gepassioneerd door het vastleggen van onvergetelijke momenten en het vertellen van liefdesverhalen door middel van prachtige beelden. Mijn fotografiestijl wordt gekenmerkt door een unieke en creatieve benadering, waarbij ik altijd op zoek ben naar speciale lichtinval en unieke locaties om mensen te verrassen met adembenemende foto’s.

Met een specialisatie in huwelijksfotografie, communie, portretten en sportfotografie, leg ik niet alleen de momenten vast, maar ook de emoties en de essentie van de speciale dagen. Mijn missie is om geen duizend standaardfoto’s te maken, maar stuk voor stuk kunstwerkjes die unieke herinneringen voor eeuwig vastleggen.

Bij mij staat menselijk contact centraal. Tijdens jullie huwelijksdag ben ik discreet aanwezig om de spontane en intieme momenten vast te leggen. Op het einde van de dag ervaren mijn klanten de warmte en authenticiteit in de foto’s, zonder franjes.

Elk beeld dat ik vastleg, wordt met veel liefde en passie voor mensen gemaakt. Ik geloof in de kracht van emoties en wil jullie liefdesverhaal met gevoel en toewijding vastleggen. Mijn doel is om jullie pure emoties en oprechte geluk te vangen, zodat jullie deze bij het zien van de foto’s opnieuw kunnen beleven.

Ik geloof in het creëren van unieke beelden die een blijvende indruk achterlaten en die jullie liefde laten stralen. Met oog voor detail en een creatieve aanpak, streven we samen naar foto’s die jullie liefdesverhaal op een authentieke manier vertellen.

Ik kijk ernaar uit om jullie speciale dag vast te leggen en samen kunstwerkjes te creëren die voor altijd een waardevolle herinnering zullen zijn. Laten we samen jullie liefdesverhaal tot leven brengen en jullie momenten vastleggen, met liefde en toewijding.

Welkom bij Lenzielenz Photography, waar we samen unieke herinneringen creëren die voor eeuwig worden gekoesterd.

540+
fotoreportages

13
jaar ervaring

13
trouwseizoenen beleefd

450+
verschillende locaties

Wanneer ontvangen we de foto’s?
Jullie kunnen de foto’s binnen de 4 weken digitaal verwachten. Dit gebeurt via Pic-Time.

Doe je ook opdrachten in het buitenland?
Zeker weten! Als het moet, reis ik heel de wereld af, zonder limiet. Wel vraag ik dan graag de dag voordien een overnachting. Zodat ik me perfect kan voorbereiden.

Kies jij de locatie voor onze fotosessie, of doen wij dat?
Jullie mogen mij gerust enkele suggesties doorgeven, maar ik doe het graag zelf. Dit is volgens mij één van mijn sterkste punten. Als jullie het willen, verras ik jullie graag met de mooiste locaties!

Wat als het regent?
Relax. Ik ben op alles voorbereid! Wat jullie kunnen doen? Paraplu’s met dezelfde kleur voorzien. Voor de rest pas ik de locatie aan. Zo zal ik als het hard regent, niet meer naar een bos gaan. Maar ik kies een andere toplocatie waar we de mooiste foto’s kunnen trekken.

Moeten wij je bijtellen als gast voor de hapjes of het avondfeest of zorg je zelf voor je maaltijden?
Het staat niet in mijn contract. Maar na een hele dag rondlopen, springen en de perfecte hoeken uitzoeken, krijg ik soms wel honger, dus het mag zeker en vast!

Worden mijn beelden nabewerkt?
Ja. Allemaal één voor één. Ik bekijk elke foto drie keer. Als het moet doe ik 2 uur over het bewerken van een foto.

Heb je backupmateriaal?
Ja. Alle foto’s worden automatisch gekopieerd. Alles wat op 1 harde schijf wordt gezet, wordt automatisch op de andere schijf gezet. Als de ene schijf in het slechtste geval kapot gaat, heb ik altijd nog een backup.

Hoe zit het met het album?
Het album wordt pas besteld als jullie er tevreden mee zijn. Jullie foto’s komen allemaal online via Pic-Time. Daaruit mogen jullie een selectie maken. Ik maak hiermee het album. Als jullie aanpassingen willen, kunnen jullie dit doorgeven. Pas als het volledig jullie goesting is, wordt het album besteld.