fbpx

De Magie van de Lenzielenz Photobooth

Photo byclearchoicephotobooth onPixabay

Ben je op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw bruiloft? Wil je ervoor zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben en tegelijkertijd een tastbare herinnering mee naar huis kunnen nemen? Dan is de handgemaakte photobooth van Lenzielenz Photography de perfecte keuze voor jouw trouwdag!

De Magie van de Lenzielenz Photobooth

Een photobooth zorgt voor een ongekend plezier op jouw bruiloft. Het is een geweldige manier om interactie te creëren tussen jou en je gasten, en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om onvergetelijke foto’s te maken. Met de handgemaakte photobooth van Lenzielenz Photography wordt deze magie naar een geheel nieuw niveau getild.

Unieke Handgemaakte Kwaliteit

De photobooth van Lenzielenz Photography is geen standaard fotostudio. Het is een uniek stukje vakmanschap, met liefde en aandacht handgemaakt van prachtig eikenhout. Elk detail is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd, waardoor de photobooth een echte eyecatcher is op jouw bruiloft. De combinatie van vakmanschap, kwaliteit en authenticiteit zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Onbeperkte Creativiteit

Met de Lenzielenz photobooth zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt kiezen uit een breed scala aan achtergronden en printsjablonen, zodat je de photobooth volledig kunt aanpassen aan het thema van jouw bruiloft. Daarnaast zijn er talloze grappige verkleedaccessoires beschikbaar, waardoor je gasten zich helemaal kunnen uitleven tijdens het maken van de foto’s. De photobooth is voorzien van zachte-licht schoonheidslampen, waardoor iedereen er op zijn best uitziet op de foto’s.

Gastenboek en Online Delen

Bij Lenzielenz Photography geloven we in het creëren van blijvende herinneringen. Daarom ontvang je bij het huren van onze photobooth een gratis gastenboek. Hier kunnen je gasten een persoonlijke boodschap achterlaten naast hun fotostrip, waardoor je een tastbare herinnering hebt aan alle geliefden die aanwezig waren op jouw bruiloft. Daarnaast kunnen de foto’s direct online worden gedeeld via de social media mail button, zodat iedereen kan meegenieten van de feestelijke momenten.

De Voordelen van Lenzielenz Photography

Bij Lenzielenz Photography streven we ernaar om jouw trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken. Daarom bieden we een aantal voordelen die onze handgemaakte photobooth nog aantrekkelijker maken.

Flexibele Levering en Afhaling

We begrijpen dat elke bruiloft uniek is, daarom bieden we flexibele levering en afhaling van onze photobooth. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de photobooth precies op het juiste moment op jouw trouwlocatie aanwezig is.

Gratis Installatie

Geen gedoe met het opzetten van de photobooth op jouw trouwdag. Ons team zorgt voor de volledige installatie, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.

Op Maat Gemaakte Afdrukken

Bij Lenzielenz Photography geloven we in maatwerk. Daarom kunnen we de afdrukken van de foto’s volledig aanpassen aan jouw wensen. Of je nu kiest voor jullie initialen en de trouwdatum of een ander persoonlijk ontwerp, wij zorgen ervoor dat de afdrukken perfect passen bij jouw bruiloft.

Onbeperkt Aantal Foto’s met Onmiddellijke Afdrukken

Met onze handgemaakte photobooth hoef je je geen zorgen te maken over het aantal foto’s dat je kunt maken. Je kunt onbeperkt foto’s maken en deze worden direct afgedrukt, zodat je gasten meteen een tastbare herinnering hebben.

24/7 Technische Bijstand

Bij Lenzielenz Photography staan we altijd voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de photobooth, dan kunnen we je op elk moment van de dag technische ondersteuning bieden.

Huur de Unieke Handgemaakte Photobooth van Lenzielenz Photography

Wil je jouw bruiloft naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben? Huur dan de handgemaakte photobooth van Lenzielenz Photography. Voor slechts 450 euro inclusief BTW krijg je de photobooth, props, een album, een gouden en grijze marker en gratis bezorging. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer de photobooth voor jouw bruiloft. Maak van jouw trouwdag een dag om nooit te vergeten met Lenzielenz Photography!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *